Een beetje moederliefde in de broodtrommel!

Gepubliceerd op 21 augustus 2019 om 13:17

Vind je kind het spannend of heeft hij geen zin om op school een hapje te eten? Is hij liever thuis bij jou met de lunch? Wat is er dan leuker dan een  lief briefje van je vader of moeder vinden in je broodtrommel. Wij geven u hierbij een aantal leuke tips voor in de broodtrommel. Want geen enkel kind kan zonder moeder- of vaderliefde.

Broodtrommel briefjes

Op de website www.broodbriefjes.nl kunt u zelf allerlei briefjes uitprinten voor in de broodtrommel. Het makkelijkste is om deze te plastificeren dan kunt u ze thuis weer schoonmaken en nog een keer gebruiken.

Er komen elke week nieuwe briefjes bij en er wordt gekeken naar het seizoen. Aan het einde van de vakantie speciale briefjes die aansluiten bij het begin van het nieuwe schooljaar. Ook staan hier leuke briefjes voor uw partner.

Naast het meegeven van een briefje kun je ook andere dingen doen om je kind te verrassen. Zo kun je hem een keer wat anders meegeven in de broodtrommel.

Je kunt bijvoorbeeld wat extra’s meegeven zoals een stuk komkommer, een blok kaas, plakje of stuk worst.

Op de website www.gezinnig.nl vindt u klets briefjes. Het leuke aan deze briefjes is dat u een vraag stelt aan uw kind waarop hij dan weer kan reageren.

Naast al deze voorbeelden kunt u uiteraard ook zelf een briefje maken voor in de trommel. Voor kleine kinderen die niet kunnen lezen is het leuk als u een tekening op een briefje zet.

 

Originele en verrassende inhoud van de broodtrommel

Verder zijn er nog allerlei mogelijkheden om een keer wat anders mee te geven. Hoe kun je de gewone boterham nu net even op een speciale manier meegeven? Klik hier voor de link naar een site met ideeën voor een originele variant van het broodje.

Super leuke ideeën. Uiteraard zitten er lastigere voorbeelden bij, maar er zijn ook ideeën welke niet heel veel extra tijd hoeven te kosten.

We hopen dat we jullie met dit blog een aantal leuke ideeën en tips hebben gegeven. Ideeën voor net dat beetje extra moeder- of vader liefde in de broodtrommel.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.