Inschrijven

Via onderstaande link 'inschrijven als gastouder' of 'inschrijven als vraagouder' kunt u zich geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven. Wij zullen op korte termijn contact met u opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Onze werkwijze

Wij vinden een kennismakingsgesprek belangrijk om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Bij de gastouder vragen wij, welke dagen en tijden zij beschikbaar is en hoe zij de opvang voor ogen heeft. Verder kijken wij of onze visie (Pedagogisch Beleidsplan) aansluit bij hoe de gastouder de opvang van kinderen verzorgt. Bij een vraagouder vragen wij welke opvangwensen zij hebben en wat de verwachting is over de opvang van hun kind(eren). Een en ander maakt dat wij de juiste match voor u kunnen vinden.

 

Wanneer u zich inschrijft dan zullen wij alles doen om u aan een gastouder of nieuwe gastkinderen te helpen. U mag van ons een proactieve houding verwachten, om op alle mogelijke manieren voor u op zoek te gaan. Als vraagouder zullen wij u zo spoedig mogelijk in contact brengen met meerdere beschikbare gastouders in uw omgeving. Waarna u zelf in de gelegenheid bent om te kijken bij welke gastouder u de juiste klik ervaart.

Geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven!

Via onderstaande knop wordt u doorgestuurd naar een online inschrijfformulier. Deze gegevens zijn wij nodig om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. De door u ingevulde gegevens worden alleen door ons gebruikt om u te kunnen benaderen en te helpen bij de opvangvraag. Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden.