Onze werkwijze

Kleinschalig, huiselijk, persoonlijk en flexibel dat is wat gastouderopvang mooi en uniek maakt.

Uit ervaring weten we dat het belangrijk is om ouders verschillende gastouders aan te bieden. Als ouder weet u het beste bij welke gastouder u het juiste gevoel heeft. De juiste match zorgt dat er een langdurige en vertrouwde opvangrelatie ontstaat. En is dat niet wat elke ouder het liefste heeft? Een lange termijn relatie!

Wat u van ons mag verwachten

  • Wij brengen uw wensen in kaart
  • Wij vinden de juiste match voor u
  • Wij begeleiden u bij kennismakingen
  • Wij maken voor u de afspraken omtrent de overeenkomsten
  • Wij ondersteunen bij de aanvangsperiode van de opvang
  • Wij evalueren de opvang in een persoonlijk gesprek

Onze werkwijze

In het kennismakingsgesprek zorgen wij dat uw wensen helder worden, zodat we u een zo passend mogelijk aanbod kunnen doen. Flexibele opvang of juist vaste dagen, vroeg beginnen, avond- of weekend opvang, alles behoort tot de mogelijkheden.

Na het gesprek zullen wij actief voor u gaan zoeken in ons bestand en daar buiten. Wij zullen op onze website, andere websites, social media en overige plekken actief voor u zoeken naar de juiste koppeling.

De ouder krijgt van ons meerdere beschikbare gastouders aangereikt welke zij kunnen benaderen voor een kennismakingsgesprek. Wanneer er een geschikte gastouder is gevonden zullen we onderlinge afspraken maken. Zo plannen we een datum in voor het ondertekenen van de overeenkomsten. In dit gesprek zullen alle praktische zaken uitvoerig worden doorgesproken.

Na twee maanden zullen wij een proeftijd evaluatie inplannen, om te bespreken of de opvang naar wens verloopt. Jaarlijks vindt er opnieuw een evaluatie plaats waarin de ervaringen worden besproken en afspraken indien nodig worden bijgesteld.

Onze ervaringsdeskundige op pedagogisch gebied ondersteunt de gastouder

Kort samengevat vinden wij het belangrijk dat gastouderopvang een volwaardig en kwalitatieve opvang is voor een eerlijke prijs. Wij bieden u naast bovenstaande kwaliteiten ook onderstaande extra’s aan:

  • Gebruiksvriendelijk online urenregistratiesysteem
  • Periodieke nieuwsbrieven met het laatste nieuws
  • Indien nodig snelle (tijdelijke) vervanging van de gastouder